Opsporing Verzocht: 27-jarige man ernstig mishandeld Keizer Karelplein Nijmegen

Opsporing Verzocht: 27-jarige man ernstig mishandeld Keizer Karelplein Nijmegen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 27-jarige man ernstig mishandeld Keizer Karelplein <em>Nijmegen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken. In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 november besluit een man op zijn fiets huiswaarts te keren na een avondje uitgaan in Nijmegen. Wanneer hij bij het Keizer Karelplein aankomt, bedreigd een groepje mannen het slachtoffer. Vervolgens krijgt hij ook een klap op zijn kaak waardoor hij naar de vlakte gaat. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: 27-jarige man ernstig mishandeld Keizer Karelplein Nijmegen

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 november besluit een man op zijn fiets huiswaarts te keren na een avondje uitgaan in Nijmegen. Wanneer hij bij het Keizer Karelplein aankomt, bedreigd een groepje mannen het slachtoffer. Vervolgens krijgt hij ook een klap op zijn kaak waardoor hij naar de vlakte gaat.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 27-jarige man ernstig mishandeld Keizer Karelplein Nijmegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV