Opsporing Verzocht: man gewond bij schietincident Peursumstraat Amsterdam

Opsporing Verzocht: man gewond bij schietincident Peursumstraat Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: man gewond bij schietincident Peursumstraat <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 januari terugkijken. Op maandag 17 januari 2022 vond er in Amsterdam een schietincident plaats, de vierde in 24 uur tijd. Bij dit schietincident is een man gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van het incident. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: man gewond bij schietincident Peursumstraat Amsterdam

Op maandag 17 januari 2022 vond er in Amsterdam een schietincident plaats, de vierde in 24 uur tijd. Bij dit schietincident is een man gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van het incident.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: man gewond bij schietincident Peursumstraat Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV