Zien: Barry Paf raakt heel wat kilo's kwijt

Zien: Barry Paf raakt heel wat kilo's kwijt

Barry Paf werrd Barry pafferig genoemd en dat was voor de radio dj genoeg reden om eens wat aan zijn gewicht te doen. Het jaar begon voor hem dus met bleekselderij, noten en wat goede work-outs. Dat resulteerde echter wel in een gewichtsverlies van 7 kilo. Hij daagt Albert Verlinde nu ook uit om een gezonde leefstijl aan te meten.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Barry Paf</em> raakt heel wat kilo's kwijt Barry Paf werrd Barry pafferig genoemd en dat was voor de radio dj genoeg reden om eens wat aan zijn gewicht te doen. Het jaar begon voor hem dus met bleekselderij, noten en wat goede work-outs. Dat resulteerde echter wel in een gewichtsverlies van 7 kilo. Hij daagt Albert Verlinde nu ook uit om een gezonde leefstijl aan te meten. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: BN’ers halen uit naar Katja Schuurman vanwege 'hypocriet statement' Bekijk deze video » Heftig: Monique Westenberg laat snor weghalen (video) Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker gaat voor nieuwe look door Mari van de Ven Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Barry Paf raakt heel wat kilo's kwijt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV