Denzel over 'moeder' Famke Louise: "Alsof ze dit al eerder gedaan heeft" (video)

Denzel over 'moeder' Famke Louise: "Alsof ze dit al eerder gedaan heeft" (video)

Famke Louise en Denzel Slager zijn begin deze maand trotse ouders geworden van hun eerste kindje. In de realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin mogen we meekijken tijdens de zwangerschap. Aan RTL Boulevard vertellen de kersverse ouders dat hun zoontje Nówie Storm Slager hun goed bezighoudt: "Echt aan het genieten. Echt superleuk. Hij eet goed, hij slaapt goed en hij is vrolijk", zegt het stel in de video hieronder.

Denzel over 'moeder' <em>Famke Louise</em>: &quot;Alsof ze dit al eerder gedaan heeft&quot; (video) Famke Louise en Denzel Slager zijn begin deze maand trotse ouders geworden van hun eerste kindje. In de realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin mogen we meekijken tijdens de zwangerschap. Aan RTL Boulevard vertellen de kersverse ouders dat hun zoontje Nówie Storm Slager hun goed bezighoudt: "Echt aan het genieten. Echt superleuk. Hij eet goed, hij slaapt goed en hij is vrolijk", zegt het stel in de video hieronder. Lees verder onder de video. Spuitluier"Hij is een tevreden baby", zegt Famke trots. Denzel laat weten dat hij te maken heeft gehad met een spuitluier. Ook vertelt hij dat hij trots is op Famke: "Het lijkt alsof ze dit al eerder gedaan heeft. Ze weet precies wat ze moet doen." Hun relatie is nu nog beter geworden na de geboorte van hun zoontje. Famke & Denzel: Een Nieuw Begin kun je zien via Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Famke & Denzel: Een Nieuw Begin terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Famke Louise voelde haar kindje niet meer (Famke & Denzel: Een Nieuw Begin) Bekijk deze video » Bekijk de bevallingsbeelden van Famke Louise in Famke & Denzel: Een Nieuw Begin Bekijk deze video »
TV :
Denzel over 'moeder' Famke Louise: "Alsof ze dit al eerder gedaan heeft" (video)

Lees verder onder de video.

Spuitluier
"Hij is een tevreden baby", zegt Famke trots. Denzel laat weten dat hij te maken heeft gehad met een spuitluier. Ook vertelt hij dat hij trots is op Famke: "Het lijkt alsof ze dit al eerder gedaan heeft. Ze weet precies wat ze moet doen." Hun relatie is nu nog beter geworden na de geboorte van hun zoontje.

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin kun je zien via Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Famke & Denzel: Een Nieuw Begin terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Denzel over 'moeder' Famke Louise: "Alsof ze dit al eerder gedaan heeft" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV