Renske Leijten in M over aanpakken institutioneel racisme bij Belastingdienst

Renske Leijten in M over aanpakken institutioneel racisme bij Belastingdienst

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Renske Leijten</em> in <em>M</em> over aanpakken institutioneel racisme bij Belastingdienst Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Accountantsbureau PwC bracht in een rapport naar buiten dat de Belastingdienst bij het zoeken van frauderisico’s 'regelmatig keek' naar nationaliteit en uiterlijke kenmerken. Deze vorm van institutioneel racisme sloeg ook in politiek Den Haag in als een bom. SP-Kamerlid Renske Leijten vertelt bij M over de aanpak van deze problematiek. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renske Leijten in M over aanpakken institutioneel racisme bij Belastingdienst

Accountantsbureau PwC bracht in een rapport naar buiten dat de Belastingdienst bij het zoeken van frauderisico’s 'regelmatig keek' naar nationaliteit en uiterlijke kenmerken. Deze vorm van institutioneel racisme sloeg ook in politiek Den Haag in als een bom. SP-Kamerlid Renske Leijten vertelt bij M over de aanpak van deze problematiek.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Renske Leijten in M over aanpakken institutioneel racisme bij Belastingdienst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV