Ab Osterhaus weigert corona bij Op1 "griepje" te noemen: "Dit virus zal terugkomen"

Ab Osterhaus weigert corona bij Op1 "griepje" te noemen: "Dit virus zal terugkomen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ab Osterhaus</em> weigert corona bij <em>Op1</em> &quot;griepje&quot; te noemen: &quot;Dit virus zal terugkomen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Ab Osterhaus, één van de bekendste virologen van ons land, zat woensdag weer bij Op1 om te praten over het coronavirus, de omikron-variant en de komende periode. Veel mensen beginnen corona al te beschouwen als "een griepje", maar zo ver wil Osterhaus nog niet gaan - omdat de ongevaccineerden en mensen met een slecht afweersysteem nog altijd voor druk op de ziekenhuizen zorgen. Volgens Osterhaus zal "dit virus regelmatig terugkomen". Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ab Osterhaus weigert corona bij Op1 "griepje" te noemen: "Dit virus zal terugkomen"

Ab Osterhaus, één van de bekendste virologen van ons land, zat woensdag weer bij Op1 om te praten over het coronavirus, de omikron-variant en de komende periode. Veel mensen beginnen corona al te beschouwen als "een griepje", maar zo ver wil Osterhaus nog niet gaan - omdat de ongevaccineerden en mensen met een slecht afweersysteem nog altijd voor druk op de ziekenhuizen zorgen. Volgens Osterhaus zal "dit virus regelmatig terugkomen".

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus weigert corona bij Op1 "griepje" te noemen: "Dit virus zal terugkomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV