Frontlinie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Correspondent Bram Vermeulen is terug met een nieuw seizoen van Frontlinie, waarin hij op indringende wijze vergeten verhalen vertelt over ontwikkelingen die in ons dagelijkse nieuws vaak niet meer dan een voetnoot zijn. Elke donderdag om 20.25 uur op NPO 2. NatuurbehoudIn deze eerste aflevering aflevering van het nieuwe seizoen onderzoekt Vermeulen hoe 'natuurbehoud' en 'wildbeheer' in Zuid-Afrika leiden tot meer sociale ongelijkheid. Villa'sIn Hoedspruit bij het Krugerpark worden, voor relatief weinig geld, land en luxe villa's te midden van de natuur en wilde dieren, verkocht. Ook aan Nederlandse kopers. JachtEen Afrikaanse boer fokt de dieren die nodig zijn om de wildparken te vullen voor jacht en plezier; van neushoorns tot sabelantilopen. En een gemilitariseerde anti-stroopeenheid bewaakt het groene paradijs. KrottenwijkMaar het personeel dat in de resorts werkt, is weggestopt in een krottenwijk. En duizenden zwarte Zuid-Afrikanen eisen het land terug waar ze tijdens de apartheid van zijn verdreven. Bizarre video: luipaard valt stekelvarken aan met bloedende klauwen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Correspondent Bram Vermeulen is terug met een nieuw seizoen van Frontlinie, waarin hij op indringende wijze vergeten verhalen vertelt over ontwikkelingen die in ons dagelijkse nieuws vaak niet meer dan een voetnoot zijn. Elke donderdag om 20.25 uur op NPO 2.

Natuurbehoud
In deze eerste aflevering aflevering van het nieuwe seizoen onderzoekt Vermeulen hoe 'natuurbehoud' en 'wildbeheer' in Zuid-Afrika leiden tot meer sociale ongelijkheid.

Villa's
In Hoedspruit bij het Krugerpark worden, voor relatief weinig geld, land en luxe villa's te midden van de natuur en wilde dieren, verkocht. Ook aan Nederlandse kopers.

Jacht
Een Afrikaanse boer fokt de dieren die nodig zijn om de wildparken te vullen voor jacht en plezier; van neushoorns tot sabelantilopen. En een gemilitariseerde anti-stroopeenheid bewaakt het groene paradijs.

Krottenwijk
Maar het personeel dat in de resorts werkt, is weggestopt in een krottenwijk. En duizenden zwarte Zuid-Afrikanen eisen het land terug waar ze tijdens de apartheid van zijn verdreven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frontlinie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV