Beau: winnaars Gouden Radioring, Mattie en Marieke, over hun chemie

Beau: winnaars Gouden Radioring, Mattie en Marieke, over hun chemie

Mattie Valk en Marieke Elsinga kwamen direct na het winnen van de Gouden RadioRing naar de studio van Beau om die prijs te vieren. Wat is de chemie tussen jullie, vraagt de talkshowhost zich af. "We hebben oprecht gewoon heel veel plezier en kunnen heel eerlijk zijn tegen elkaar", vertelt Elsinga.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: winnaars Gouden Radioring, <em>Mattie en Marieke</em>, over hun chemie Mattie Valk en Marieke Elsinga kwamen direct na het winnen van de Gouden RadioRing naar de studio van Beau om die prijs te vieren. Wat is de chemie tussen jullie, vraagt de talkshowhost zich af. "We hebben oprecht gewoon heel veel plezier en kunnen heel eerlijk zijn tegen elkaar", vertelt Elsinga. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau: winnaars Gouden Radioring, Mattie en Marieke, over hun chemie


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: winnaars Gouden Radioring, Mattie en Marieke, over hun chemie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV