Secret Duets gemist? Jamai zingt indrukwekkend duet met schaatser Michel Mulder

Secret Duets gemist? Jamai zingt indrukwekkend duet met schaatser Michel Mulder

In Secret Duets zingt presentator Jamai Loman een duet met een mysterieuze bekende Nederlander. Hij brengt Livin’ On A Prayer ten gehore van Bon Jovi met behoorlijk wat hoge noten, en het is de grote vraag wie er aan de andere kant van de muur staat mee te zingen.

Lees verder onder de video.

<em>Secret Duets</em> gemist? Jamai zingt indrukwekkend duet met schaatser Michel Mulder In Secret Duets zingt presentator Jamai Loman een duet met een mysterieuze bekende Nederlander. Hij brengt Livin’ On A Prayer ten gehore van Bon Jovi met behoorlijk wat hoge noten, en het is de grote vraag wie er aan de andere kant van de muur staat mee te zingen. Lees verder onder de video. Schaatser haalt hoge notenDe zanger aan de andere kant van de muur weet ook elke hoge noot te halen, dus je zou denken dat het gaat om een bekende muzikant. Toch blijkt dat niet het geval, want op een gegeven moment komt niemand minder dan voormalig schaatser Michel Mulder tevoorschijn. Niemand heeft het geraden, al hadden Samantha Steenwijk en Gerard Joling wel het vermoeden dat het een helft van de Mulder-tweeling was… Bekijk het fragment uit Secret Duets hierboven. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Secret Duets: zingt Dave von Raven een duet met Lee Towers? Bekijk deze video » Secret Duets: Met wie zingt Samantha Steenwijk? Bekijk deze video » Secret Duets gemist? Ruth Jacott wordt aangezien voor Paul de Leeuw en Lee Towers Bekijk deze video » Zien: Samantha Steenwijk zingt 'Euphoria' met Belle Perez in Secret Duets Bekijk deze video »
TV :
Secret Duets gemist? Jamai zingt indrukwekkend duet met schaatser Michel Mulder

Schaatser haalt hoge noten
De zanger aan de andere kant van de muur weet ook elke hoge noot te halen, dus je zou denken dat het gaat om een bekende muzikant. Toch blijkt dat niet het geval, want op een gegeven moment komt niemand minder dan voormalig schaatser Michel Mulder tevoorschijn. Niemand heeft het geraden, al hadden Samantha Steenwijk en Gerard Joling wel het vermoeden dat het een helft van de Mulder-tweeling was…

Bekijk het fragment uit Secret Duets hierboven.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Secret Duets gemist? Jamai zingt indrukwekkend duet met schaatser Michel Mulder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV