Sander en de kloof: 'Belastingdienst creëert ongelijkheid met Box 3'

Sander en de kloof: 'Belastingdienst creëert ongelijkheid met Box 3'

Sander Schimmelpenninck doet grondig onderzoek naar ongelijkheid in zijn programma Sander en de kloof. Hij legt de Belastingdienst en dan met name Box 3 onder de loep, deze zorgt volgens hem namelijk voor meer ongelijkheid in Nederland en maakt het 'leuker voor de rijken'. In de video hieronder legt Sander uit waarom.

Sander en de kloof is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en de kloof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sander en de kloof</em>: 'Belastingdienst creëert ongelijkheid met Box 3' Sander Schimmelpenninck doet grondig onderzoek naar ongelijkheid in zijn programma Sander en de kloof. Hij legt de Belastingdienst en dan met name Box 3 onder de loep, deze zorgt volgens hem namelijk voor meer ongelijkheid in Nederland en maakt het 'leuker voor de rijken'. In de video hieronder legt Sander uit waarom. Sander en de kloof is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sander en de kloof terugkijken bij Gids.tv. Sander Schimmelpenninck in Op1 over kloof Nederland: ‘Kapitaal steeds lager belast’ Bekijk deze video » Sander en de kloof: ‘Door lage erfbelasting groeit ongelijkheid’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sander en de kloof: 'Belastingdienst creëert ongelijkheid met Box 3' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV