HLF8 gemist? Harry Piekema en Patrick Stoof over 50 jaar Loeki de Leeuw

HLF8 gemist? Harry Piekema en Patrick Stoof over 50 jaar Loeki de Leeuw

Reclame-iconen Harry Piekema en Patrick Stoof komen bij HLF8 langs om 50 Jaar Loeki de Leeuw te vieren. Samen met presentator Johnny de Mol bespreken ze de beste reclames van de afgelopen 50 jaar en blikken ze terug op verschillende commercials.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Harry Piekema</em> en <em>Patrick Stoof</em> over 50 jaar Loeki de Leeuw Reclame-iconen Harry Piekema en Patrick Stoof komen bij HLF8 langs om 50 Jaar Loeki de Leeuw te vieren. Samen met presentator Johnny de Mol bespreken ze de beste reclames van de afgelopen 50 jaar en blikken ze terug op verschillende commercials. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Verhitte discussie in HLF8 over No Blame, But Change: "Je maakt het onderwerp belachelijk" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Shona Shukrula over het zijn van scheidsrechter en officier van justitie Bekijk deze video » HLF8 gemist? Bente zingt haar gevoelige nummer Het is goed zo Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Harry Piekema en Patrick Stoof over 50 jaar Loeki de Leeuw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV