Het mooiste meisje van de klas over Esther gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Esther gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het mooiste meisje van de klas: hersentumor

Het mooiste meisje van de klas over Esther gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week portretteert Jaap Jongbloed de vrolijke Esther, die in de jaren 90 met haar lange blonde haren op het Sint-Michiel in Geleen de aandacht trekt van veel jongens. VaderHoewel Esther de aandacht van de jongens leuk vindt, heeft ze nooit vriendjes. Ze is vooral bezig met één man in haar leven en dat is haar vader. Hij krijgt als Esther twaalf jaar is te horen dat hij een hersentumor heeft. OnheilEen leven met pieken en dalen volgt. Maar als ze veertig is, slaat het onheil opnieuw toe. Ook Esther krijgt te maken met een hersentumor. LevenslustDesondanks blijft Esther vrienden en familie verbazen met de levenslust en positiviteit waarmee ze in het leven blijft staan. Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: Eva verliest zoon Jim bij auto-ongeluk Bekijk deze video » Het mooiste meisje van de klas: succesvolle dj Annemiek krijgt ernstig ongeluk Bekijk deze video » Het mooiste meisje van de klas: Xandra was topmodel tot heftig kantelpunt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week portretteert Jaap Jongbloed de vrolijke Esther, die in de jaren 90 met haar lange blonde haren op het Sint-Michiel in Geleen de aandacht trekt van veel jongens.

Vader
Hoewel Esther de aandacht van de jongens leuk vindt, heeft ze nooit vriendjes. Ze is vooral bezig met één man in haar leven en dat is haar vader. Hij krijgt als Esther twaalf jaar is te horen dat hij een hersentumor heeft.

Onheil
Een leven met pieken en dalen volgt. Maar als ze veertig is, slaat het onheil opnieuw toe. Ook Esther krijgt te maken met een hersentumor.

Levenslust
Desondanks blijft Esther vrienden en familie verbazen met de levenslust en positiviteit waarmee ze in het leven blijft staan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het mooiste meisje van de klas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas over Esther gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV