Hunted VIPS: bloednerveuze Mingus Dagelet gaat pinnen met eng masker

Hunted VIPS: bloednerveuze Mingus Dagelet gaat pinnen met eng masker

In Hunted VIPS doen Tatum en Mingus Dagelet er alles aan om uit handen van de autoriteiten te blijven. Ze moeten pinnen, maar dat is natuurlijk niet zonder risico. Tatum wijst haar halfbroer er dan ook op dat hij de ‘spannendste rol ooit’ gaat spelen en hij gaat met een masker op naar de pinautomaat…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hunted VIPS</em>: bloednerveuze Mingus Dagelet gaat pinnen met eng masker In Hunted VIPS doen Tatum en Mingus Dagelet er alles aan om uit handen van de autoriteiten te blijven. Ze moeten pinnen, maar dat is natuurlijk niet zonder risico. Tatum wijst haar halfbroer er dan ook op dat hij de ‘spannendste rol ooit’ gaat spelen en hij gaat met een masker op naar de pinautomaat… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted VIPS: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt Bekijk deze video » Maandag in Hunted VIPS: worden bekende Nederlanders nu al gepakt? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV