Help, Mijn Man Is Klusser! over nachtmerrie-boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! over nachtmerrie-boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Help, Mijn Man Is Klusser!: nachtmerrie

Help, Mijn Man Is Klusser! over nachtmerrie-boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Help, mijn man is klusser!: Ton wordt gek als professionals in zijn huis klussen Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: Anneke ziet eindresultaat Bekijk deze video » John Williams en zijn team schrikken deze week van ongewenste bewoners in de beoogde droomboerderij van Anneke en haar gezin. NachtmerrieHet project is tot nu toe een grote nachtmerrie. Ondanks verschillende hartaanvallen neemt haar man, Ton, te veel hooi op zijn vork. Tot hun grote schrik stuiten de klussers tijdens hun bezoek op andere, ongewenste bewoners. Over Help, Mijn Man Is Klusser!In dit programma krijgen wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen wonen, hulp geboden. De partner wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn 'wanklusgedrag' en met een professioneel klusteam aan het werk gezet. Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock Bekijk deze video » Maandag in Help, mijn man is klusser!: Robin en Robert verloren dochter na 3 weken Bekijk deze video » Robert in Help, mijn man is klusser!: "Niet het leven dat je voor ogen hebt" Bekijk deze video »
Uitzending :
Help, Mijn Man Is Klusser! over nachtmerrie-boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

John Williams en zijn team schrikken deze week van ongewenste bewoners in de beoogde droomboerderij van Anneke en haar gezin.

Nachtmerrie
Het project is tot nu toe een grote nachtmerrie. Ondanks verschillende hartaanvallen neemt haar man, Ton, te veel hooi op zijn vork. Tot hun grote schrik stuiten de klussers tijdens hun bezoek op andere, ongewenste bewoners.

Over Help, Mijn Man Is Klusser!
In dit programma krijgen wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen wonen, hulp geboden. De partner wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn 'wanklusgedrag' en met een professioneel klusteam aan het werk gezet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Help, Mijn Man Is Klusser! over nachtmerrie-boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV