Zien: Schade in Down the Road door autorijdende Lizzy

Zien: Schade in Down the Road door autorijdende Lizzy

Vanavond (1 februari) is er weer een nieuwe aflevering van Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin de jongeren mogen autorijden.

Schade
Lizzy vindt autorijden erg spannend, maar ze rijdt erg goed. Op het einde gaat het alleen even mis: "Wat een schade heb je aangericht", zegt Gordon lachend. "Je hebt een camera overreden!" Bekijk het fragment hieronder.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Schade in <em>Down the Road</em> door autorijdende Lizzy Vanavond (1 februari) is er weer een nieuwe aflevering van Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin de jongeren mogen autorijden. SchadeLizzy vindt autorijden erg spannend, maar ze rijdt erg goed. Op het einde gaat het alleen even mis: "Wat een schade heb je aangericht", zegt Gordon lachend. "Je hebt een camera overreden!" Bekijk het fragment hieronder. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Down the Road: Gordon zit vast in het zand Bekijk deze video » Down the Road: Gordon helpt Nick zijn kippen angst overwinnen Bekijk deze video »
TV :
Zien: Schade in Down the Road door autorijdende Lizzy

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV