Op1: Roos Schlikker vertelt hoe moeilijk migraine-medicijn te verkrijgen is

Op1: Roos Schlikker vertelt hoe moeilijk migraine-medicijn te verkrijgen is

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Roos Schlikker vertelt hoe moeilijk <em>migraine</em>-medicijn te verkrijgen is Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Journalist/schrijfster Roos Schlikker heeft al jaren last van migraine-aanvallen. Ze dacht uit de ellende te zijn toen er een medicijn op de markt kwam, maar toen kwam ze erachter hoe moeilijk het is om dat te krijgen. Ze omschreef het zelf als volgt: "Het is makkelijker om een bank te overvallen met een banaan in je oor terwijl je naakt de 'Macarena' danst." Bij Op1 neemt ze het op voor haar lotgenoten, die ook dringend behoefte hebben aan het medicijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Roos Schlikker vertelt hoe moeilijk migraine-medicijn te verkrijgen is

Journalist/schrijfster Roos Schlikker heeft al jaren last van migraine-aanvallen. Ze dacht uit de ellende te zijn toen er een medicijn op de markt kwam, maar toen kwam ze erachter hoe moeilijk het is om dat te krijgen. Ze omschreef het zelf als volgt: "Het is makkelijker om een bank te overvallen met een banaan in je oor terwijl je naakt de 'Macarena' danst." Bij Op1 neemt ze het op voor haar lotgenoten, die ook dringend behoefte hebben aan het medicijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV