Talkshow M: de inflatie stijgt, hoe kan dat? Peter Hein van Mulligen legt uit

Talkshow M: de inflatie stijgt, hoe kan dat? Peter Hein van Mulligen legt uit

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 3 februari. Je kan ook de hele uitzending van 3 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: de inflatie stijgt, hoe kan dat? <em>Peter Hein van Mulligen</em> legt uit Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 3 februari. Je kan ook de hele uitzending van 3 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De inflatie blijft maar stijgen en alles wordt duurder. De prijzen van boodschappen, benzine en woningen zijn al maanden ver gestegen en worden alsmaar hoger. In tegenstelling tot de prijzen blijven de lonen juist achter en dat raakt ons allemaal in de portemonnee. Het stelt de Europese Centrale Bank voor de vraag: wat kunnen we eraan doen? Peter Hein van Mulligen legt uit: 'Inflatie, kort gezegd, dat is eigenlijk hoe de kosten van levensonderhoud stijgen. En bij het CBS kijken we daarnaar.' Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: de inflatie stijgt, hoe kan dat? Peter Hein van Mulligen legt uit

De inflatie blijft maar stijgen en alles wordt duurder. De prijzen van boodschappen, benzine en woningen zijn al maanden ver gestegen en worden alsmaar hoger. In tegenstelling tot de prijzen blijven de lonen juist achter en dat raakt ons allemaal in de portemonnee. Het stelt de Europese Centrale Bank voor de vraag: wat kunnen we eraan doen? Peter Hein van Mulligen legt uit: 'Inflatie, kort gezegd, dat is eigenlijk hoe de kosten van levensonderhoud stijgen. En bij het CBS kijken we daarnaar.'

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV