Video: Caroline van der Plas wil weten waarom wekker Wopke Hoekstra gaat

Video: Caroline van der Plas wil weten waarom wekker Wopke Hoekstra gaat

Een opvallend moment tijdens het debat van donderdag over de onrust tussen Rusland en Oekraïne. Als minister Wopke Hoekstra zijn verhaal staat te doen, gaat opeens zijn telefoon. Hij biedt zijn excuses aan, maar daar blijft het niet bij. Want BBB-Kamerlid Caroline van der Plas is erg nieuwsgierig en wil graag weten waarom zijn wekker ging. En ondanks dat het haar volgens Hoekstra niets aangaat, laat hij toch weten waarom zijn telefoon afging, het heeft iets te maken met ‘Spartaanse opvoeding’.

Bekijk de Telegraaf-video met het moment tussen Caroline van der Plas en Wopke Hoekstra hieronder.

Video: Caroline van der Plas wil weten waarom <em>wekker Wopke Hoekstra</em> gaat Een opvallend moment tijdens het debat van donderdag over de onrust tussen Rusland en Oekraïne. Als minister Wopke Hoekstra zijn verhaal staat te doen, gaat opeens zijn telefoon. Hij biedt zijn excuses aan, maar daar blijft het niet bij. Want BBB-Kamerlid Caroline van der Plas is erg nieuwsgierig en wil graag weten waarom zijn wekker ging. En ondanks dat het haar volgens Hoekstra niets aangaat, laat hij toch weten waarom zijn telefoon afging, het heeft iets te maken met ‘Spartaanse opvoeding’. Bekijk de Telegraaf-video met het moment tussen Caroline van der Plas en Wopke Hoekstra hieronder. Beau van Erven Dorens vraagt aan Wopke Hoekstra of NAVO-soldaten in Oekraïne gaan vechten Bekijk deze video » Wopke Hoekstra openhartig in Beau: "Europa nauwelijks in staat continent te verdedigen" Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Caroline van der Plas wil weten waarom wekker Wopke Hoekstra gaat


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Caroline van der Plas wil weten waarom wekker Wopke Hoekstra gaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV