Oproep Dionne Stax voor Van Onschatbare Waarde: wie heeft bijzonder object?

Oproep Dionne Stax voor Van Onschatbare Waarde: wie heeft bijzonder object?

Er zit een nieuw seizoen aan te komen van het programma Van Onschatbare Waarde en Dionne Stax is op zoek naar deelnemers. Daarom doet zij in een video een oproep waarin ze zoekt naar mensen die een bijzonder object in huis hebben en dit willen verkopen. In het programma kun je onderhandelen met de experts en zo wellicht een goede prijs krijgen voor je waardevolle item.

Hier kun je je aanmelden voor Van Onschatbare Waarde.

Bekijk de oproep voor Van onschatbare waarde in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Oproep Dionne Stax voor <em>Van Onschatbare Waarde</em>: wie heeft bijzonder object? Er zit een nieuw seizoen aan te komen van het programma Van Onschatbare Waarde en Dionne Stax is op zoek naar deelnemers. Daarom doet zij in een video een oproep waarin ze zoekt naar mensen die een bijzonder object in huis hebben en dit willen verkopen. In het programma kun je onderhandelen met de experts en zo wellicht een goede prijs krijgen voor je waardevolle item. Hier kun je je aanmelden voor Van Onschatbare Waarde. Bekijk de oproep voor Van onschatbare waarde in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Van Onschatbare waarde: Marijke komt met een engel langs Bekijk deze video » Van Onschatbare Waarde: 'vijfde expert' hond Mientje gaat met pensioen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV