Volgens Frank Evenblij weinig besmettingen bij Nederlandse sporters door "matras" voor mond

Volgens Frank Evenblij weinig besmettingen bij Nederlandse sporters door "matras" voor mond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 7 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Volgens <em>Frank Evenblij</em> weinig besmettingen bij Nederlandse sporters door &quot;matras&quot; voor mond Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 7 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Sportvrienden Erik Dijkstra en Frank Evenblij schoven maandagavond aan bij Beau om terug te blikken op het eerste weekend van de Olympische Winterspelen. Het valt Evenblij op dat er nog maar weinig coronabesmettingen zijn geconstateerd bij de Nederlandse ploeg. Daar heeft hij een verklaring voor: waar de Nederlanders bij de Zomerspelen nog een dun mondkapje droegen, hebben ze nu een "matras" voor de mond. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Volgens Frank Evenblij weinig besmettingen bij Nederlandse sporters door "matras" voor mond

Sportvrienden Erik Dijkstra en Frank Evenblij schoven maandagavond aan bij Beau om terug te blikken op het eerste weekend van de Olympische Winterspelen. Het valt Evenblij op dat er nog maar weinig coronabesmettingen zijn geconstateerd bij de Nederlandse ploeg. Daar heeft hij een verklaring voor: waar de Nederlanders bij de Zomerspelen nog een dun mondkapje droegen, hebben ze nu een "matras" voor de mond.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV