Dave Roelvink kan vaderschap goed combineren met dj’en: ‘Dat werkt perfect’

Dave Roelvink kan vaderschap goed combineren met dj’en: ‘Dat werkt perfect’

Dave Roelvink denkt dat hij het vaderschap goed kan combineren met zijn werk als dj, als straks de clubs weer opengaan. “Ik kan draaien en naar huis, en dan is het tijd voor de fles in de nacht. Dat werkt perfect”, vertelt Dave. “Het biertje is ingeruild voor een flesje melk. Ik kan meteen door voor de avonddienst thuis.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dave Roelvink</em> kan vaderschap goed combineren met dj’en: ‘Dat werkt perfect’ Dave Roelvink denkt dat hij het vaderschap goed kan combineren met zijn werk als dj, als straks de clubs weer opengaan. “Ik kan draaien en naar huis, en dan is het tijd voor de fles in de nacht. Dat werkt perfect”, vertelt Dave. “Het biertje is ingeruild voor een flesje melk. Ik kan meteen door voor de avonddienst thuis.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Schattige video: Kleine Dean Roelvink wil niet terug naar Nederland Bekijk deze video » Video: Dave Roelvink over dramatische vlucht: 'Kotsend en huilend aan boord' Bekijk deze video »
Entertainment :
Dave Roelvink kan vaderschap goed combineren met dj’en: ‘Dat werkt perfect’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink kan vaderschap goed combineren met dj’en: ‘Dat werkt perfect’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV