VI Vandaag: Johan Derksen groeide op met huiselijk geweld: 'Een verschrikkelijke tijd'

VI Vandaag: Johan Derksen groeide op met huiselijk geweld: 'Een verschrikkelijke tijd'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Een opmerkelijk moment vrijdagavond in VI Vandaag. Na de reclame is Dick Advocaat ineens vertrokken. In onderstaande video zie je wat er tijdens de reclame gebeurde.

<em>VI Vandaag</em>: <em>Johan Derksen</em> groeide op met huiselijk geweld: 'Een verschrikkelijke tijd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 11 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Een opmerkelijk moment vrijdagavond in VI Vandaag. Na de reclame is Dick Advocaat ineens vertrokken. In onderstaande video zie je wat er tijdens de reclame gebeurde. Johan Derksen vindt dat huiselijk geweld meer aandacht moet krijgen. Dat zei hij vrijdagavond in VI Vandaag. Derksen vertelde over zijn eigen jeugd, over zijn vader met losse handjes, zoals hij het zelf zegt. 'En dan was hij ook nog eens politieman, dan trek je niet zomaar aan de bel.' Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen vindt dat huiselijk geweld meer aandacht moet krijgen. Dat zei hij vrijdagavond in VI Vandaag. Derksen vertelde over zijn eigen jeugd, over zijn vader met losse handjes, zoals hij het zelf zegt. 'En dan was hij ook nog eens politieman, dan trek je niet zomaar aan de bel.'

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV