Zien: Joe Burrow en Matthew Stafford klaargestoomd voor Super Bowl LVI

Zien: Joe Burrow en Matthew Stafford klaargestoomd voor Super Bowl LVI

Lees hier hoe laat Super Bowl 2022 wordt uitgezonden.

Het NFL-seizoen is weer aangekomen bij het absolute toetje: de Super Bowl. De Los Angeles Rams en de Cincinnati Bengals strijden zondag in het SoFi Stadium om de felbegeerde Vince Lombardi Trophy. Het Nederlandse verslag van de Super Bowl is te zien bij sportzender ESPN, met vanaf 23.00 uur de voorbeschouwing.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Joe Burrow</em> en <em>Matthew Stafford</em> klaargestoomd voor <em>Super Bowl LVI</em> Lees hier hoe laat Super Bowl 2022 wordt uitgezonden. Het NFL-seizoen is weer aangekomen bij het absolute toetje: de Super Bowl. De Los Angeles Rams en de Cincinnati Bengals strijden zondag in het SoFi Stadium om de felbegeerde Vince Lombardi Trophy. Het Nederlandse verslag van de Super Bowl is te zien bij sportzender ESPN, met vanaf 23.00 uur de voorbeschouwing. Tekst gaat verder onder de video. Joe Burrow vs. Matthew StaffordDe Rams, met Matthew Stafford, Aaron Donald en Odell Backham Jr. spelen zondag een thuiswedstrijd, de finale vindt namelijk plaats in het SoFi Stadium. De Bengals, met Joe Burrow en Ja'Marr Chase als absolute topspelers, verbaasden vriend en vijand door in de AFC Championship Game de Kansas City Chiefs te verslaan. Het belooft een fraaie titanenstrijd te worden tussen twee top quarterbacks. Super Bowl LVI is in de nacht van zondag op maandag 14 februari om 00.30 uur Nederlandse tijd te zien op ESPN, ESPN4 en BBC One. Lees hier meer over de Super Bowl 2022. Bekijk ook Samenvatting Super Bowl LV 2021: Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs Bekijk deze video » Zien: The Weeknd opent Super Bowl Halftime show spectaculair met Starboy Bekijk deze video » ZIEN: Tom Brady maakt per direct einde aan carrière, bekijk zijn laatste pass Bekijk deze video »
Super Bowl :
Zien: Joe Burrow en Matthew Stafford klaargestoomd voor Super Bowl LVI

Joe Burrow vs. Matthew Stafford
De Rams, met Matthew Stafford, Aaron Donald en Odell Backham Jr. spelen zondag een thuiswedstrijd, de finale vindt namelijk plaats in het SoFi Stadium. De Bengals, met Joe Burrow en Ja'Marr Chase als absolute topspelers, verbaasden vriend en vijand door in de AFC Championship Game de Kansas City Chiefs te verslaan. Het belooft een fraaie titanenstrijd te worden tussen twee top quarterbacks.

Super Bowl LVI is in de nacht van zondag op maandag 14 februari om 00.30 uur Nederlandse tijd te zien op ESPN, ESPN4 en BBC One. Lees hier meer over de Super Bowl 2022.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV