Zien: Chantal Janzen onder de indruk van hobby van Beat the Champions-deelnemer

Zien: Chantal Janzen onder de indruk van hobby van Beat the Champions-deelnemer

Zien: <em>Chantal Janzen</em> onder de indruk van hobby van <em>Beat the Champions</em>-deelnemer Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op, om het vervolgens helemaal alleen op te nemen tegen de Champions. Een kandidate van zondag 13 februari vertelt over haar hobby en Chantal Janzen is erg onder de indruk. Bekijk het fragment hierboven. Beat the Champions is elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beat the Champions: kandidaat heeft ‘absurde vorm van fanatisme’ Bekijk deze video » Kandidaat Monica ongeduldig in Beat The Champions: 'Eerste ronde overslaan?' (video) Bekijk deze video »

Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op, om het vervolgens helemaal alleen op te nemen tegen de Champions. Een kandidate van zondag 13 februari vertelt over haar hobby en Chantal Janzen is erg onder de indruk. Bekijk het fragment hierboven.

Beat the Champions is elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV