RTL Boulevard gemist? Dit zijn de genomineerden voor Edison Pop 2022

RTL Boulevard gemist? Dit zijn de genomineerden voor Edison Pop 2022

Onze Edisons zijn onze trots als het gaat om muziekprijzen, de prijs is overigens maar een jaartje jonger dan de Grammy Awards en dus minstens zo prestigieus. Frank Dane ging op pad om de genomineerden in de categorie Pop verrassen met hun nominatie.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Dit zijn de <em>genomineerden</em> voor <em>Edison Pop 2022</em> Onze Edisons zijn onze trots als het gaat om muziekprijzen, de prijs is overigens maar een jaartje jonger dan de Grammy Awards en dus minstens zo prestigieus. Frank Dane ging op pad om de genomineerden in de categorie Pop verrassen met hun nominatie. Genomieerden Edison Pop 2022De drie genomineerden zijn: Snelle, Suzan & Freek en Davina Michelle. Welke van deze gevestigde artiesten uiteindelijk met een Edison naar huis gaan wordt bekendgemaakt op 11 april aanstaande tijdens de AFAS Edisons. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Dit zijn de genomineerden voor Edison Pop 2022

Genomieerden Edison Pop 2022
De drie genomineerden zijn: Snelle, Suzan & Freek en Davina Michelle. Welke van deze gevestigde artiesten uiteindelijk met een Edison naar huis gaan wordt bekendgemaakt op 11 april aanstaande tijdens de AFAS Edisons.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV