Roos Schlikker in VI Vandaag over 'pittige' zoon Glennis Grace: "Hij heeft een grote bek"

Roos Schlikker in VI Vandaag over 'pittige' zoon Glennis Grace: "Hij heeft een grote bek"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Roos Schlikker in <em>VI Vandaag</em> over 'pittige' zoon Glennis Grace: &quot;Hij heeft een grote bek&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Niet alleen Lil' Kleine is het gesprek van de dag. Ook Glennis Grace en haar zoon hebben zich misdragen en moesten de cel in. Roos Schlikker kreeg het een keer aan de stok met Glennis' zoon. Dit vertelt ze bij VI Vandaag: "Het is een pittige jongen. Die ken ik wel. En zijn grote bek", toen was hij 13 jaar zegt Roos. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay Gulsen in Op1 over Lil Kleine: "Sony Nederland moet statement maken" Bekijk deze video » René van der Gijp over afschaffing coronapas in VI Vandaag: "Valt een last van mensen af" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niet alleen Lil' Kleine is het gesprek van de dag. Ook Glennis Grace en haar zoon hebben zich misdragen en moesten de cel in. Roos Schlikker kreeg het een keer aan de stok met Glennis' zoon. Dit vertelt ze bij VI Vandaag: "Het is een pittige jongen. Die ken ik wel. En zijn grote bek", toen was hij 13 jaar zegt Roos.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV