Steenrijk, Straatarm: gezin geeft bijna 1000 euro uit aan sieraden (video)

Steenrijk, Straatarm: gezin geeft bijna 1000 euro uit aan sieraden (video)

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: gezin geeft bijna 1000 euro uit aan sieraden (video) Vanavond zagen we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Na een uitgebreide styling door Mari van de Ven, gaat het gezin ook nog even shoppen. En hoe! Bij de juwelier wordt meer dan duizend euro uitgegeven. Het kan niet op, en de familie geniet met volle teugen. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Moeder vindt peperduur etentje in Steenrijk, Straatarm het geld niet waard Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Noëmi raakte alles kwijt door de toeslagenaffaire Bekijk deze video » Mari van de Ven laat moeder stralen in Steenrijk, Straatarm: "Ik voel me een superster" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond zagen we weer een aflevering van Steenrijk, Straatarm, het programma waarbij een rijk en een arm gezin een week ruilen. Na een uitgebreide styling door Mari van de Ven, gaat het gezin ook nog even shoppen. En hoe! Bij de juwelier wordt meer dan duizend euro uitgegeven. Het kan niet op, en de familie geniet met volle teugen.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV