Marble Mania gemist? Dries Roelvink steelt de show tijdens het knikkeren

Marble Mania gemist? Dries Roelvink steelt de show tijdens het knikkeren

Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv.

Deze week is het aan de Roelvinkjes, vader Dries en zonen Dave en Donny, om het tegen elkaar op te nemen in de knikkerspellen van Marble Mania.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em> gemist? <em>Dries Roelvink</em> steelt de show tijdens het knikkeren Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv. Deze week is het aan de Roelvinkjes, vader Dries en zonen Dave en Donny, om het tegen elkaar op te nemen in de knikkerspellen van Marble Mania. Tekst gaat verder onder de video. Eerste rondeIn de eerste ronde van Marble Mania gaan de Roelvinkjes een ouderwets potje sjoelen. Hoe meer punten je scoort, hoe sneller je raceauto verplaatst. Het is vader Dries die de meeste punten weet te scoren, hij is de winnaar van de eerste ronde. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eerste ronde
In de eerste ronde van Marble Mania gaan de Roelvinkjes een ouderwets potje sjoelen. Hoe meer punten je scoort, hoe sneller je raceauto verplaatst. Het is vader Dries die de meeste punten weet te scoren, hij is de winnaar van de eerste ronde.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania gemist? Dries Roelvink steelt de show tijdens het knikkeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV