Beau gemist? Koen Verweij trots op vriendin Jutta Leerdam

Beau gemist? Koen Verweij trots op vriendin Jutta Leerdam

Koen Verweij is natuurlijk meer dan trots op zijn vriendin Jutta Leerdam, die donderdag de zilveren medaille op de 1.000 meter wist te behalen op de Olynpische Spelen. Hoe heeft hij naar haar race gekeken: "Met heel veel spanning. Dit is het moment waar we natuurlijk naartoe hadden geleefd. Dan ben je trots en emotioneel."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Koen Verweij trots op vriendin Jutta Leerdam Koen Verweij is natuurlijk meer dan trots op zijn vriendin Jutta Leerdam, die donderdag de zilveren medaille op de 1.000 meter wist te behalen op de Olynpische Spelen. Hoe heeft hij naar haar race gekeken: "Met heel veel spanning. Dit is het moment waar we natuurlijk naartoe hadden geleefd. Dan ben je trots en emotioneel." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Koen Verweij trots op vriendin Jutta Leerdam

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV