Zien: Fantastische optredens in finale van The Tribute, battle of the bands

Zien: Fantastische optredens in finale van The Tribute, battle of the bands

Wekenlang hebben alle tributebands de pannen van het dak gespeeld en vanavond is het tijd voor de finale van The Tribute, battle of the bands. De overgebleven coverbands strijden om de meeste minuten speeltijd tijdens een concert in de Ziggo Dome.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Fantastische optredens in <em>finale</em> van <em>The Tribute, battle of the bands</em> Wekenlang hebben alle tributebands de pannen van het dak gespeeld en vanavond is het tijd voor de finale van The Tribute, battle of the bands. De overgebleven coverbands strijden om de meeste minuten speeltijd tijdens een concert in de Ziggo Dome. Tekst gaat verder onder de video. Queen Must Go OnQueen Must Go On, de tribute band van Queen, speelt tijdens de finale aflevering 'We Are The Champions'. De juryleden, het publiek en zelfs backstage gaat iedereen staan tijdens het optreden. Het belooft een knallende finale te worden vanavond in The Tribute, battle of the bands. De finale van The Tribute, battle of the bands is zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute, battle of the bands terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Tribute, battle of the bands gemist? The Billy Joel Experience zingt 'Honesty' Bekijk deze video » The Tribute, battle of the bands gemist? Queen Must Go On speelt 'Who Wants to Live Forever' Bekijk deze video »

Queen Must Go On
Queen Must Go On, de tribute band van Queen, speelt tijdens de finale aflevering 'We Are The Champions'. De juryleden, het publiek en zelfs backstage gaat iedereen staan tijdens het optreden. Het belooft een knallende finale te worden vanavond in The Tribute, battle of the bands.

De finale van The Tribute, battle of the bands is zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute, battle of the bands terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV