Video: Jean-Luc Brunel, handlanger van Epstein, dood aangetroffen in cel

Video: Jean-Luc Brunel, handlanger van Epstein, dood aangetroffen in cel

De Fransman Jean-Luc Brunel, voormalig handlanger van de overleden miljonair Jeffrey Epstein, is dood aangetroffen in zijn gevangeniscel in Parijs. Brunel zat vast op verdenking van seksueel misbruik en stond bekend om het aanleveren van meisjes voor Epstein. De Franse justitie laat weten dat het vermoedelijk zou gaan om een zelfdoding.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jean-Luc Brunel</em>, handlanger van <em>Epstein</em>, dood aangetroffen in cel De Fransman Jean-Luc Brunel, voormalig handlanger van de overleden miljonair Jeffrey Epstein, is dood aangetroffen in zijn gevangeniscel in Parijs. Brunel zat vast op verdenking van seksueel misbruik en stond bekend om het aanleveren van meisjes voor Epstein. De Franse justitie laat weten dat het vermoedelijk zou gaan om een zelfdoding. Tekst gaat verder onder de video. Jean-Luc BrunelJean-Luc Brunel zat sinds 2020 vast in de gevangenis van Parijs, ook hij werd hangend in zijn cel gevonden. Brunel werd door meerdere oud-modellen beschuldigd van misbruik, onder meer door de Nederlandse Thysia Huisman. Ook Virginia Giuffre, de vrouw die prins Andrew beschuldigde van seksueel misbruik, heeft beweerd dat ze in het verleden werd gedwongen tot seks met Brunel. Bekijk de video van True Crime Recaps hierboven.
Viral :
Video: Jean-Luc Brunel, handlanger van Epstein, dood aangetroffen in cel

Jean-Luc Brunel
Jean-Luc Brunel zat sinds 2020 vast in de gevangenis van Parijs, ook hij werd hangend in zijn cel gevonden. Brunel werd door meerdere oud-modellen beschuldigd van misbruik, onder meer door de Nederlandse Thysia Huisman. Ook Virginia Giuffre, de vrouw die prins Andrew beschuldigde van seksueel misbruik, heeft beweerd dat ze in het verleden werd gedwongen tot seks met Brunel.

Bekijk de video van True Crime Recaps hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Jean-Luc Brunel, handlanger van Epstein, dood aangetroffen in cel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV