Live stream sluitingsceremonie Olympische Winterspelen 2022 in Peking

Live stream sluitingsceremonie Olympische Winterspelen 2022 in Peking

Kijk hier op zondag 20 februari vanaf 13.00 uur LIVE naar de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2022.

Na weer een succesvolle Winterspelen voor Nederland en een zesde plaats op de medaillespiegel met acht gouden, vijf zilveren en vier bronzen medailles. Irene Schouten mag de vlag dragen voor Nederland.

De sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2022 is op vrijdag 20 februari vanaf 13.00 uur te zien via bovenstaande livestream. Bekijk alle hoogtepunten van de Winterspelen 2022 bij Gids.tv.

Live stream <em>sluitingsceremonie</em> Olympische Winterspelen 2022 in Peking Kijk hier op zondag 20 februari vanaf 13.00 uur LIVE naar de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2022. Na weer een succesvolle Winterspelen voor Nederland en een zesde plaats op de medaillespiegel met acht gouden, vijf zilveren en vier bronzen medailles. Irene Schouten mag de vlag dragen voor Nederland. De sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen 2022 is op vrijdag 20 februari vanaf 13.00 uur te zien via bovenstaande livestream. Bekijk alle hoogtepunten van de Winterspelen 2022 bij Gids.tv. Bekijk ook Irene Schouten wint goud op massastart vrouwen, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zien: Gus Kenworthy maakt horrorcrash in Olympische finale freeski halfpipe Bekijk deze video » Irene Schouten dolblij met goud op massastart: "Ben ik enorm dankbaar voor" Bekijk deze video »
Live :
Live stream sluitingsceremonie Olympische Winterspelen 2022 in Peking

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV