Robert Pattinson heel blij met rol van Batman: "Geen moment getwijfeld"

Robert Pattinson heel blij met rol van Batman: "Geen moment getwijfeld"

Robert Pattinson stond lange tijd bekend als vampier in de populaire filmreeks Twilight, maar wordt nu het gezicht van een wereldberoemde superheld: Batman.

<em>Robert Pattinson</em> heel blij met rol van <em>Batman</em>: &quot;Geen moment getwijfeld&quot; Robert Pattinson stond lange tijd bekend als vampier in de populaire filmreeks Twilight, maar wordt nu het gezicht van een wereldberoemde superheld: Batman. Mede door regisseur Robert Eggert is hij met serieuzere rollen bezig: "Toen ik voor The Batman werd gevraagd, heb ik geen moment getwijfeld. Dit is ook een freak, net als veel van mijn andere rollen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je The Batman kunt kijken Bekijk ook ZIEN: De nieuwe snoeiharde trailer The Batman met Robert Pattinson Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Batman: vanaf 3 maart in de bioscoop Bekijk deze video »
Film :
Robert Pattinson heel blij met rol van Batman: "Geen moment getwijfeld"

Mede door regisseur Robert Eggert is hij met serieuzere rollen bezig: "Toen ik voor The Batman werd gevraagd, heb ik geen moment getwijfeld. Dit is ook een freak, net als veel van mijn andere rollen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees hier waar je The Batman kunt kijkenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV