Zien: overzicht met bloopers van de Olympische Winterspelen

Zien: overzicht met bloopers van de Olympische Winterspelen

Zien: overzicht met <em>bloopers</em> van de <em>Olympische Winterspelen</em> Zelfs bij Olympische atleten gaat niet alles goed, dat bleek de afgelopen weken wel weer tijdens de Winterspelen in Peking. Eurosport is er in geslaagd een hilarische bloopercompilatie te maken van sporters die op het moment suprème - of vlak na hun inspanningen - de fout in gingen. Er komt van alles voorbij, van struikelende bobsleeërs tot snowboarders die over de boarding vliegen. Bekijk de bloopers van de Olympische Winterspelen hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv. Bekijk ook Irene Schouten dolblij met goud op massastart: "Ben ik enorm dankbaar voor" Bekijk deze video » Video: Alle hoogtepunten van de Olympische Winterspelen op een rijtje Bekijk deze video »
Humor :
Zien: overzicht met bloopers van de Olympische Winterspelen

Zelfs bij Olympische atleten gaat niet alles goed, dat bleek de afgelopen weken wel weer tijdens de Winterspelen in Peking. Eurosport is er in geslaagd een hilarische bloopercompilatie te maken van sporters die op het moment suprème - of vlak na hun inspanningen - de fout in gingen. Er komt van alles voorbij, van struikelende bobsleeërs tot snowboarders die over de boarding vliegen.

Bekijk de bloopers van de Olympische Winterspelen hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV