Over Mijn Lijk: Patrick maakt herinneringsbox voor zijn zoontje Norwin

Over Mijn Lijk: Patrick maakt herinneringsbox voor zijn zoontje Norwin

In Over Mijn Lijk is te zien dat Patrick een herinneringsbox maakt voor zijn zoontje Norwin. Patrick is ongeneeslijk ziek en wil een mooie herinnering achterlaten die later antwoord geeft op Norwins vragen over zijn vader. “Zodat als hij straks ouder wordt, dat hij het een keer kan opendoen en toch nog meer beeld van me krijgt dan hij al had.” Zo gaan onder meer een luchtje, een motorpak en een boek in de box.

Bekijk de video van Over Mijn Lijk hieronder.

Over Mijn Lijk is na een break vanaf 23 februari weer elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

<em>Over Mijn Lijk</em>: Patrick maakt herinneringsbox voor zijn zoontje Norwin In Over Mijn Lijk is te zien dat Patrick een herinneringsbox maakt voor zijn zoontje Norwin. Patrick is ongeneeslijk ziek en wil een mooie herinnering achterlaten die later antwoord geeft op Norwins vragen over zijn vader. “Zodat als hij straks ouder wordt, dat hij het een keer kan opendoen en toch nog meer beeld van me krijgt dan hij al had.” Zo gaan onder meer een luchtje, een motorpak en een boek in de box. Bekijk de video van Over Mijn Lijk hieronder. Over Mijn Lijk is na een break vanaf 23 februari weer elke woensdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV