Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken

Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken

Vanavond (21 februari) gaat bij NPO 1 een nieuw seizoen van Spoorloos van start. Derk Bolt heeft een mooi promo-filmpje in Peru opgenomen voor zijn programma, en hij heeft eigenlijk geen idee waarom je niet zou kijken…

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Spoorloos</em> start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken Vanavond (21 februari) gaat bij NPO 1 een nieuw seizoen van Spoorloos van start. Derk Bolt heeft een mooi promo-filmpje in Peru opgenomen voor zijn programma, en hij heeft eigenlijk geen idee waarom je niet zou kijken… Lees verder onder de video. ‘Mooie portretten en DNA-speurtochten’Volgens de presentator belooft de nieuwe reeks van Spoorloos weer een serie te worden met prachtige verhalen, mooie portretten, bijzondere ontmoetingen en DNA-speurtochten. Bolt weet zijn programma goed aan te prijzen. “Voor iedereen iets om van te smullen, ik zou niet weten waarom je niet lekker voor de televisie zou gaan zitten.” Het nieuwe seizoen trapt af met een zoektocht in Griekenland. Bekijk de video van Derk Bolt over Spoorloos hierboven. Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 21 februari wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken

‘Mooie portretten en DNA-speurtochten’
Volgens de presentator belooft de nieuwe reeks van Spoorloos weer een serie te worden met prachtige verhalen, mooie portretten, bijzondere ontmoetingen en DNA-speurtochten. Bolt weet zijn programma goed aan te prijzen. “Voor iedereen iets om van te smullen, ik zou niet weten waarom je niet lekker voor de televisie zou gaan zitten.” Het nieuwe seizoen trapt af met een zoektocht in Griekenland.

Bekijk de video van Derk Bolt over Spoorloos hierboven.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 21 februari wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV