Zien: ordinaire ruzie tussen Michael van der Plas en Michella Kox over Samantha de Jong

Zien: ordinaire ruzie tussen Michael van der Plas en Michella Kox over Samantha de Jong

Michael van der Plas ging maandag 'live op Instagram' met niemand minder dan zijn bekende ex, en moeder van zijn kinderen, Samantha de Jong. Op zich niks mis mee zou je denken maar reailtyster Michella Kox dacht daar zo het hare van en besloot, gelukkig voor ons, daar online op te reageren.

'Je bent een grote narcist'
Het resulteerde in een ordinaire videoconversatie tussen Michella en Michael met de nodige harde woorden: "Wat valt mij dat tegen dat jij zo dom praat. Ik heb gewoon goed contact met Samantha en als wij live gaan, ga niet zeggen dat ik over lijken ga. Houd je grote mond dicht", aldus Van der Plas. Michella komt vervolgens met een nog langer relaas, waarin ze onder andere zegt: "Wat ik vanmiddag heb gezien zegt mij heel en heel veel. Je bent gewoon een grote narcist. Ik heb jou door."

De hele conversatie, op volgorde gezet door het juicekanaal RealityFBI, zie je hieronder

Zien: ordinaire ruzie tussen Michael van der Plas en Michella Kox over <em>Samantha de Jong</em> Michael van der Plas ging maandag 'live op Instagram' met niemand minder dan zijn bekende ex, en moeder van zijn kinderen, Samantha de Jong. Op zich niks mis mee zou je denken maar reailtyster Michella Kox dacht daar zo het hare van en besloot, gelukkig voor ons, daar online op te reageren. 'Je bent een grote narcist'Het resulteerde in een ordinaire videoconversatie tussen Michella en Michael met de nodige harde woorden: "Wat valt mij dat tegen dat jij zo dom praat. Ik heb gewoon goed contact met Samantha en als wij live gaan, ga niet zeggen dat ik over lijken ga. Houd je grote mond dicht", aldus Van der Plas. Michella komt vervolgens met een nog langer relaas, waarin ze onder andere zegt: "Wat ik vanmiddag heb gezien zegt mij heel en heel veel. Je bent gewoon een grote narcist. Ik heb jou door." De hele conversatie, op volgorde gezet door het juicekanaal RealityFBI, zie je hieronder Bekijk ook Video: Samantha de Jong en Robbie weer helemaal verliefd Bekijk deze video » Video: André Hazes en Wesley Sneijder betrokken bij vechtpartij Amsterdam? Bekijk deze video »
Show :
Zien: ordinaire ruzie tussen Michael van der Plas en Michella Kox over Samantha de Jong

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV