Video: Irene Schouten wil tijdens huldiging het liefst naar familie toe

Video: Irene Schouten wil tijdens huldiging het liefst naar familie toe

Kijk hier dinsdag 22 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de huldiging van de Olympische sporters.

De Olympiërs zijn terug uit Peking en moesten maandag meteen door naar de huldiging in Amsterdam. Ook dinsdag hebben de sporters het druk met huldigingen. Ze worden vandaag ontvangen door o.a. Mark Rutte en het koningspaar.

Familie
Fatima Moreira de Melo was gisteren bij de huldiging in Amsterdam en sprak de sporters over hun behaalde plakken. Schaatster Suzanne Schulting vertelt hoe niet alleen de Olympische Spelen, maar ook de huldiging bijzonder emotioneel waren. 'Koningin van de Spelen' Irene Schouten wil het liefst meteen naar haar familie toe.

Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder.

Video: <em>Irene Schouten</em> wil tijdens huldiging het liefst naar familie toe Kijk hier dinsdag 22 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de huldiging van de Olympische sporters. De Olympiërs zijn terug uit Peking en moesten maandag meteen door naar de huldiging in Amsterdam. Ook dinsdag hebben de sporters het druk met huldigingen. Ze worden vandaag ontvangen door o.a. Mark Rutte en het koningspaar. FamilieFatima Moreira de Melo was gisteren bij de huldiging in Amsterdam en sprak de sporters over hun behaalde plakken. Schaatster Suzanne Schulting vertelt hoe niet alleen de Olympische Spelen, maar ook de huldiging bijzonder emotioneel waren. 'Koningin van de Spelen' Irene Schouten wil het liefst meteen naar haar familie toe. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder. Bekijk ook VI Vandaag gemist? René van der Gijp vertelt hilarische anekdote over Ruud Gullit Bekijk deze video »
Sport :
Video: Irene Schouten wil tijdens huldiging het liefst naar familie toeActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV