Paul de Leeuw over homostel in Married At First Sight: "Het is toch zielig" (video)

Paul de Leeuw over homostel in Married At First Sight: "Het is toch zielig" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Paul de Leeuw</em> over homostel in <em>Married At First Sight</em>: &quot;Het is toch zielig&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 22 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Paul de Leeuw is te gast bij VI Vandaag en heeft het over Married At First Sight. In de video hierboven vertelt de presentator wat hij van het homostel Arjan en Maurice vindt: "Het is toch zielig", aldus Paul over de mislukte match. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen fileert optreden Mark Rutte in Jinek: "Dramatische voorstelling" Bekijk deze video » VI Vandaag: mannen vrezen het ergste voor veiligheidsadviseur van Vladimir Poetin Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Paul de Leeuw is te gast bij VI Vandaag en heeft het over Married At First Sight. In de video hierboven vertelt de presentator wat hij van het homostel Arjan en Maurice vindt: "Het is toch zielig", aldus Paul over de mislukte match.

Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw over homostel in Married At First Sight: "Het is toch zielig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV