Yvonne Coldeweijer reageert op vrouw Ali B: "Wat ben jij voor een clown" (video)

Yvonne Coldeweijer reageert op vrouw Ali B: "Wat ben jij voor een clown" (video)

Yvonne Coldeweijer deelt donderdag 24 februari een nieuwe video met de titel Rot lekker op allemaal en reageert op de haatreacties die ze krijgt: "Dit is niks nieuws voor mij, om gehaat te worden." Ook heeft ze nieuwe juice over de BN'ers Ali B en Carlo Boszhard. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Yvonne Coldeweijer</em> reageert op vrouw <em>Ali B</em>: &quot;Wat ben jij voor een clown&quot; (video) Yvonne Coldeweijer deelt donderdag 24 februari een nieuwe video met de titel Rot lekker op allemaal en reageert op de haatreacties die ze krijgt: "Dit is niks nieuws voor mij, om gehaat te worden." Ook heeft ze nieuwe juice over de BN'ers Ali B en Carlo Boszhard. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. "Bloedarrogant"De kritiek op haar watermerk ziet ze als een compliment. "Andere kanalen jatten je shit", zegt Yvonne en vertelt een verhaal van vroeger over een 'watermerk-ruzie'. Ook heeft Yvonne het over Ali B en zijn vrouw die in Dubai zitten na de misstanden bij The Voice. Yvonne deelde onlangs beelden van het gezin op haar Instagram en daar was Ali's vrouw niet blij mee: "Breghje, wat ben jij voor een clown. Ik dacht dat jij een respectvolle vrouw was. Vind je het niet bloedarrogant om met je gezin langs het zwembad te gaan liggen." Ook snapt Yvonne niet dat Breghje moeilijk doet over het herkenbaar laten zien van haar kinderen, want in de docu van Ali B "zijn de kinderen ook te zien", aldus Yvonne. Bekijk hierboven de nieuwste video van Yvonne Coldeweijer. Bekijk ook Video: vrouw Ali B niet blij met beelden van kinderen op juicekanaal Bekijk deze video » Shownieuws: verbijsterde Carlo Boszhard doet aangifte tegen Jan Roos (Roddelpraat) Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer reageert op vrouw Ali B: "Wat ben jij voor een clown" (video)

"Bloedarrogant"
De kritiek op haar watermerk ziet ze als een compliment. "Andere kanalen jatten je shit", zegt Yvonne en vertelt een verhaal van vroeger over een 'watermerk-ruzie'. Ook heeft Yvonne het over Ali B en zijn vrouw die in Dubai zitten na de misstanden bij The Voice. Yvonne deelde onlangs beelden van het gezin op haar Instagram en daar was Ali's vrouw niet blij mee: "Breghje, wat ben jij voor een clown. Ik dacht dat jij een respectvolle vrouw was. Vind je het niet bloedarrogant om met je gezin langs het zwembad te gaan liggen." Ook snapt Yvonne niet dat Breghje moeilijk doet over het herkenbaar laten zien van haar kinderen, want in de docu van Ali B "zijn de kinderen ook te zien", aldus Yvonne. Bekijk hierboven de nieuwste video van Yvonne Coldeweijer.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV