VI Vandaag: is Poetin ernstig ziek?

VI Vandaag: is Poetin ernstig ziek?

Voormalig Rusland-correspondent Wierd Duk sprak donderdagavond bij VI Vandaag over een opvallend gerucht dat over Vladimir Poetin de ronde doet in Russische internetgroepen: "Het gerucht is dat hij ziek zou zijn en dat hij daarom ook zo bang is voor corona omdat zijn lichaam dat niet aan zou kunnen."

'Levensgevaarlijk'
Het verhaal zou zijn dat de Russische president inmiddels zelfs al in het laatste stadium van die ziekte zou verkeren: "Het is allemaal speculatie en het is een gerucht maar het is wel heel hardnekkig en het zou misschien iets kunnen verklaren over wat er zich afspeelt in dat hoofd van hem", aldus Duk. Wilfred Genee vindt het maar een angstaanjagend idee: "Dat is levensgevaarlijk, zeker als niemand er meer invloed op heeft."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI Vandaag</em>: is Poetin ernstig ziek? Voormalig Rusland-correspondent Wierd Duk sprak donderdagavond bij VI Vandaag over een opvallend gerucht dat over Vladimir Poetin de ronde doet in Russische internetgroepen: "Het gerucht is dat hij ziek zou zijn en dat hij daarom ook zo bang is voor corona omdat zijn lichaam dat niet aan zou kunnen." 'Levensgevaarlijk'Het verhaal zou zijn dat de Russische president inmiddels zelfs al in het laatste stadium van die ziekte zou verkeren: "Het is allemaal speculatie en het is een gerucht maar het is wel heel hardnekkig en het zou misschien iets kunnen verklaren over wat er zich afspeelt in dat hoofd van hem", aldus Duk. Wilfred Genee vindt het maar een angstaanjagend idee: "Dat is levensgevaarlijk, zeker als niemand er meer invloed op heeft." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van donderdag 24 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV