Art Rooijakkers blikt vooruit op finale WIDM: "Durf er veel op in te zetten"

Art Rooijakkers blikt vooruit op finale WIDM: "Durf er veel op in te zetten"

Op zaterdag 5 maart 2022 is het zo ver: de finale van Wie is de Mol? Dan krijgen we eindelijk het antwoord op die ene vraag. Oud-presentator Art Rooijakkers verklapt aan De Telegraaf wie volgens hem de Mol is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Art Rooijakkers</em> blikt vooruit op finale <em>WIDM</em>: &quot;Durf er veel op in te zetten&quot; Op zaterdag 5 maart 2022 is het zo ver: de finale van Wie is de Mol? Dan krijgen we eindelijk het antwoord op die ene vraag. Oud-presentator Art Rooijakkers verklapt aan De Telegraaf wie volgens hem de Mol is. Tekst gaat verder onder de video. Dit is de Mol"Het kan toch niet anders dat Kim-Lian de Mol is. Ik ga mijn theorie niet delen, maar ik durf er wel veel op in te zetten", aldus Art Rooijakkers. Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño zijn de andere twee finalisten van Wie is de Mol? 2022. De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 5 maart om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wie is de Mol? gemist? Is dit een vreemde actie van Kim-Lian? Bekijk deze video » Rob Goossens over finale WIDM: "Als Kim-Lian de Mol is was dit het saaiste seizoen ooit" Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de Mol?: finalisten zijn spionnen en gaan boodschappen doen Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Art Rooijakkers blikt vooruit op finale WIDM: "Durf er veel op in te zetten"

Dit is de Mol
"Het kan toch niet anders dat Kim-Lian de Mol is. Ik ga mijn theorie niet delen, maar ik durf er wel veel op in te zetten", aldus Art Rooijakkers. Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño zijn de andere twee finalisten van Wie is de Mol? 2022.

De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 5 maart om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV