Matthijs gaat door: Chef’Special brengt speciale versie van 'Amigo'

Matthijs gaat door: Chef’Special brengt speciale versie van 'Amigo'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 26 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em>: Chef’Special brengt speciale versie van 'Amigo' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 26 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Matthijs van Nieuwkerk voegt ook deze week weer een song toe aan zijn nieuwe variant van het legendarische Real Book. Het lied 'Amigo' krijgt een nieuwe versie en wel van de band die er zelf een enorme hit mee scoorde: Chef'Special. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs gaat door: Chef’Special brengt speciale versie van 'Amigo'

Matthijs van Nieuwkerk voegt ook deze week weer een song toe aan zijn nieuwe variant van het legendarische Real Book. Het lied 'Amigo' krijgt een nieuwe versie en wel van de band die er zelf een enorme hit mee scoorde: Chef'Special.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV