Finale Hunted VIPS: Nasrdin Dchar is bang dat hij het heeft ‘opgefucked’

Finale Hunted VIPS: Nasrdin Dchar is bang dat hij het heeft ‘opgefucked’

Maandag kun je kijken naar de finale van Hunted VIPS. Het einde is in zicht, wat betekent dat de BN’ers die nog over zijn vooralsnog uit handen hebben weten te blijven van de autoriteiten. Maar het blijft spannend tot het einde voor de voortvluchtigen, en Nasrdin Dchar is er zeker niet gerust op. “Ik ben een beetje bang dat we het opgefucked hebben gewoon. We hebben echt een hele domme zet gedaan, volgens mij.”

Bekijk de beelden van de finale van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Hunted VIPS</em>: Nasrdin Dchar is bang dat hij het heeft ‘opgefucked’ Maandag kun je kijken naar de finale van Hunted VIPS. Het einde is in zicht, wat betekent dat de BN’ers die nog over zijn vooralsnog uit handen hebben weten te blijven van de autoriteiten. Maar het blijft spannend tot het einde voor de voortvluchtigen, en Nasrdin Dchar is er zeker niet gerust op. “Ik ben een beetje bang dat we het opgefucked hebben gewoon. We hebben echt een hele domme zet gedaan, volgens mij.” Bekijk de beelden van de finale van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted VIPS: Kalvijn neemt wraak voor Nina met 'operatie wielrenners' Bekijk deze video » Maandag in finale Hunted VIPS: Kalvijn wil het niet verpesten voor de rest Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV