Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Peter Gillis achtervolgt een veel te hard rijdende auto op het park Bekijk deze video » Zien: Fans storen Peter Gillis op vakantie voor een foto (Familie Gillis: Massa is Kassa) Bekijk deze video » Terwijl vakantieparkeneigenaar Peter Gillis met vriendin Nicol vakantie viert in Spanje, houdt zoon Mark in deze aflevering het winteronderhoud op de parken scherp in de gaten. Extra hulpHoofd-horeca Samir maakt van de gelegenheid gebruik om hem te vragen om een extra hulp voor het komende vakantieseizoen. WinkelpandjeEenmaal terug van de Spaanse costa wil Nicol een potentieel winkelpandje bezoeken voor haar eigen intimiteitsboetiek. Peter en Mark komen in actie wanneer een snelheidsduivel hun vakantiepark terroriseert. Zien: Peter Gillis denkt aan maagverkleining en wil weer 85 kilo wegen Bekijk deze video » Familie Gillis: Nicol wil een winkel met seksspeeltjes beginnen, maar wat vindt Peter? Bekijk deze video » Video: Peter Gillis tijdens z'n augurkendieet: "Zitten hier geen calorieën in? Dan neem ik er nog één" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Terwijl vakantieparkeneigenaar Peter Gillis met vriendin Nicol vakantie viert in Spanje, houdt zoon Mark in deze aflevering het winteronderhoud op de parken scherp in de gaten.

Extra hulp
Hoofd-horeca Samir maakt van de gelegenheid gebruik om hem te vragen om een extra hulp voor het komende vakantieseizoen.

Winkelpandje
Eenmaal terug van de Spaanse costa wil Nicol een potentieel winkelpandje bezoeken voor haar eigen intimiteitsboetiek. Peter en Mark komen in actie wanneer een snelheidsduivel hun vakantiepark terroriseert.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV