Bekijk hier de komische trailer van de film Gloria Bell met Julianne Moore

Bekijk hier de komische trailer van de film Gloria Bell met Julianne Moore

Bekijk hier de komische trailer van de film <em>Gloria Bell</em> met Julianne Moore A24 heeft de trailer van de nieuwe film Gloria Bell vrijgegeven. In deze film volgen we Gloria Bell (Julianne Moore). Ze vult haar nachten met feesten voor alleenstaande volwassenen in Los Angeles. Bekijk hier de trailer van Gloria Bell. De soms eenzame Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Gloria Bell is vanaf 4 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Benieuwd naar meer nieuwe filmrecensies? Die lees je hier.
Trailer :
Bekijk hier de komische trailer van de film Gloria Bell met Julianne Moore

A24 heeft de trailer van de nieuwe film Gloria Bell vrijgegeven. In deze film volgen we Gloria Bell (Julianne Moore). Ze vult haar nachten met feesten voor alleenstaande volwassenen in Los Angeles. Bekijk hier de trailer van Gloria Bell.

De soms eenzame Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel.

Gloria Bell is vanaf 4 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Benieuwd naar meer nieuwe filmrecensies? Die lees je hier.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de komische trailer van de film Gloria Bell met Julianne Moore of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV