Zien: Kees van der Spek reageert op vreselijke berichten moordenaars Peter R. de Vries

Zien: Kees van der Spek reageert op vreselijke berichten moordenaars Peter R. de Vries

De verdachten van de moord op Peter R. de Vries hebben volgens het Openbaar Ministerie gruwelijke berichten gestuurd rondom en na de aanslag. De chats werden vandaag voorgelezen tijdens opnieuw een voorbereidende zitting. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op de mensonterende berichten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Kees van der Spek</em> reageert op vreselijke berichten moordenaars <em>Peter R. de Vries</em> De verdachten van de moord op Peter R. de Vries hebben volgens het Openbaar Ministerie gruwelijke berichten gestuurd rondom en na de aanslag. De chats werden vandaag voorgelezen tijdens opnieuw een voorbereidende zitting. Kees van der Spek reageert in RTL Boulevard op de mensonterende berichten. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Kees van der SpekDelano G. en Kamil E. hebben vandaag geweigerd te reageren op de berichten en verwijten. Kees van der Spek was vandaag aanwezig in de rechtbank en reageert op de situatie: "Ze scheppen er over op en ze willen het zelfs doen, echt mensonterend." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Kees van der Spek reageert op vreselijke berichten moordenaars Peter R. de Vries

Reactie Kees van der Spek
Delano G. en Kamil E. hebben vandaag geweigerd te reageren op de berichten en verwijten. Kees van der Spek was vandaag aanwezig in de rechtbank en reageert op de situatie: "Ze scheppen er over op en ze willen het zelfs doen, echt mensonterend."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kees van der Spek reageert op vreselijke berichten moordenaars Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV