SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Mol in Wie is de Mol? 2022 (video)

SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Mol in Wie is de Mol? 2022 (video)

De Mol van 2022 is eindelijk bekend! Bekijk hieronder de spectaculaire ontknoping van Wie is de Mol? 2022.

Lees verder onder de video's.

Ontknoping
De live-finale van Wie is de Mol 2022 vond zaterdagavond plaats vanuit De Rode Hoed in Amsterdam. Na het vertrek van Thomas waren de drie finalisten van dit seizoen van Wie is de Mol? bekend: Kim-Lian, Fresia en Everon. In een spectaculaire ontknoping werd de Mol van dit seizoen bekend. En het is… Everon Jackson Hooi. De acteur was zijn medekandidaten te snel af. Als klap op de vuurpijl mocht hij in deze finale nog €5000,- uit de pot te halen, omdat hij in de eerste aflevering een vrijstelling bemachtigde. Hieronder zie je hoe Everon het molgeld verscheurde.

SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Mol in <em>Wie is de Mol?</em> 2022 (video) De Mol van 2022 is eindelijk bekend! Bekijk hieronder de spectaculaire ontknoping van Wie is de Mol? 2022. Lees verder onder de video's. Bekijk ook Wie is de Mol? finale gemist? Bekijk de volledige opdracht 'Alarmerend' Bekijk deze video » Wie is de Mol? finale gemist? Bekijk de volledige opdracht 'Afrekenen' Bekijk deze video » Wie is de Mol? finale gemist? Bekijk de volledige opdracht 'Binnenskamers' Bekijk deze video » OntknopingDe live-finale van Wie is de Mol 2022 vond zaterdagavond plaats vanuit De Rode Hoed in Amsterdam. Na het vertrek van Thomas waren de drie finalisten van dit seizoen van Wie is de Mol? bekend: Kim-Lian, Fresia en Everon. In een spectaculaire ontknoping werd de Mol van dit seizoen bekend. En het is… Everon Jackson Hooi. De acteur was zijn medekandidaten te snel af. Als klap op de vuurpijl mocht hij in deze finale nog €5000,- uit de pot te halen, omdat hij in de eerste aflevering een vrijstelling bemachtigde. Hieronder zie je hoe Everon het molgeld verscheurde. De finale van Wie is de Mol? was zaterdag 5 maart om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: dit zijn de drie finalisten van Wie is de Mol? 2022 (video) Bekijk deze video » Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens reizen met &C door Zweden: "Ik heb het gedaan!" Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de Mol?: finalisten zijn spionnen en gaan boodschappen doen Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
SPOILER: bekijk de ontmaskering van de Mol in Wie is de Mol? 2022 (video)

De finale van Wie is de Mol? was zaterdag 5 maart om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV