MotoGP: Samenvatting GP Qatar 2022

MotoGP: Samenvatting GP Qatar 2022

Het MotoGP seizoen is traditiegetrouw begonnen met de openingsrace op het circuit van Qatar. De Italiaan Enea Bastianini was de snelste van de dag en heeft daarmee zijn allereerste MotoGP-race ooit gewonnen. De Zuid-Afrikaanse Binder werd tweede, Espargado derde.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>MotoGP</em>: Samenvatting <em>GP Qatar 2022</em> Het MotoGP seizoen is traditiegetrouw begonnen met de openingsrace op het circuit van Qatar. De Italiaan Enea Bastianini was de snelste van de dag en heeft daarmee zijn allereerste MotoGP-race ooit gewonnen. De Zuid-Afrikaanse Binder werd tweede, Espargado derde. Tekst gaat verder onder de video. MotoGP QatarNa bijna vier maanden wachten was het dan eindelijk zover. Zondag om 18:00 uur lokale tijd in Qatar gingen de lichten uit voor de start van het nieuwe MotoGP-seizoen. Pol Espargaró lag lang voorop, maar met nog vijf ronden te gaan had Bastianini de aansluiting volledig te pakken. Bij het ingaan van de negentiende ronde dook Bastianini uit de slipstream en nam hij de leiding over van Pol Espargaró. Bekijk de video van de MotoGP van Qatar hierboven. Lees ook de volledige MotoGP-agenda.
Autosport :
MotoGP: Samenvatting GP Qatar 2022

MotoGP Qatar
Na bijna vier maanden wachten was het dan eindelijk zover. Zondag om 18:00 uur lokale tijd in Qatar gingen de lichten uit voor de start van het nieuwe MotoGP-seizoen. Pol Espargaró lag lang voorop, maar met nog vijf ronden te gaan had Bastianini de aansluiting volledig te pakken. Bij het ingaan van de negentiende ronde dook Bastianini uit de slipstream en nam hij de leiding over van Pol Espargaró.

Bekijk de video van de MotoGP van Qatar hierboven. Lees ook de volledige MotoGP-agenda.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV