Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag uitgezonden: André van Duin is in de war

Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag uitgezonden: André van Duin is in de war

Het is even wennen voor de fans, maar zeker ook voor presentator André van Duin: Heel Holland Bakt wordt voortaan op zaterdagavond uitgezonden. Het programma was tien jaar lang op de zondagavond te zien, dus deze verandering zorgt voor nogal wat verwarring. Van Duin kondigt doodleuk aan dat het heerlijk is om op zondag te genieten van het bakprogramma. Maar gelukkig is daar Janny van der Heijden die hem even corrigeert…

Bekijk de video van Heel Holland Bakt hieronder.

Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em> voortaan op zaterdag uitgezonden: André van Duin is in de war Het is even wennen voor de fans, maar zeker ook voor presentator André van Duin: Heel Holland Bakt wordt voortaan op zaterdagavond uitgezonden. Het programma was tien jaar lang op de zondagavond te zien, dus deze verandering zorgt voor nogal wat verwarring. Van Duin kondigt doodleuk aan dat het heerlijk is om op zondag te genieten van het bakprogramma. Maar gelukkig is daar Janny van der Heijden die hem even corrigeert… Bekijk de video van Heel Holland Bakt hieronder. Het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt is vanaf zaterdag 12 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Denkend aan Holland: Janny van der Heijden en André van Duin varen de Elfstedentocht Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: Bekijk de eerste beelden van seizoen 9 Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Heel Holland Bakt voortaan op zaterdag uitgezonden: André van Duin is in de war

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV